Tinute pentru seara de club!

Tinute pentru seara de club!
Vestimentatie

Atunci cand vine vorba de o iesire in club, indiferent ca esti o amatoare a cluburilor sau pur si simplu vrei sa “evadezi” pentru o seara, cauti mereu sa adopti o tinuta prin care sa te faci remarcata, sa te simti sexy si increzatoare. De cele mai multe ori, cand vine ora sa te imbraci ramai fara inspiratie. Scoti tot din sifonier, probezi zeci de tinute, dar parca nu-ti mai place nimic din garderoba ta. Tot ce trebuie sa stii este ca secretul unei tinute perfecte pentru club nu sta doar in hainele pe care le porti, ci si in atitudine si in increderea in sine. Dar cum pentru o femeie aceste lucruri depind unele de altele, nu-ti ramane de facut decat sa cauti tinuta care ti se potriveste cel mai bine si cu care sa atragi toate privirile.
Indiferent ca optezi pentru o rochita eleganta sau simpli jeansi cu un top, trebuie sa stii ca accesoriile fac diferenta. Atent alese, acestea iti vor intregi tinuta si iti vor scoate in evidenta feminitatea.

Iti propunem 20 de variante de tinute, ideale pentru serile in care iti lipseste inspiratia si nu stii ce obiecte si accesorii vestimentare sa combini pentru a forma tinuta perfecta pentru club:

tinute-de-club-fe tinute-de-club-eb tinute-de-club-db tinute-de-club-d9 tinute-de-club-d8 tinute-de-club-d7 tinute-de-club-bf tinute-de-club-ad tinute-de-club-97 tinute-de-club-88 tinute-de-club-86 tinute-de-club-77 tinute-de-club-75 tinute-de-club-55 tinute-de-club-16 tinute-de-club-8f tinute-de-club-4e tinute-de-club-3e tinute-de-club-1e f3235199978527f0bcbab24d356330ff

Sursa: Belessa.ro