6 lucruri pe care nicio mireasa NU vrea sa le auda

6 lucruri pe care nicio mireasa NU vrea sa le auda
Nunti

Cu siguranta ai mai auzit pana acum termenul de “bridezilla”, acea mireasa care ii sperie pe cei din jur cu episoadele ei de nebunie. Multi o considera vinovata pentru ca se lasa prada invidiei si rautatii, dar adevarul este ca nici cei din jur nu o ajuta prea mult sa treaca prin una dintre cele mai stresante, dar frumoase, perioade din viata ei. Pana la urma, cum ar putea sa reactioneze o femeie care este deja stresata cu pregatirile pentru nunta, cand aude unul dintre lucrurile de mai jos?

Ce sa nu ii spui unei mirese

  1. N-ar trebui sa mai mananci desert. Trebuie sa incapi in rochie.

Daca tie nu ti-ar placea sa ti se spuna aceste vorbe in general, de ce ai risca si i le-ai spune unei viitoare mirese? Pana la urma, sunt silueta si rochia ei, asa ca poate sa se delecteze linistita cu desertul care i-a furat inima. Daca este constienta de faptul ca rochia de mireasa trebuie sa ii vina perfect, va avea grija sa „alunge” caloriile consumate.

  1. Am fost la o nunta asa frumoasa!

De ce nu mai adaugi si: „Daca ai noroc, poate iese si a ta la fel.”? Cu siguranta nicio mireasa nu are nevoie de o astfel de „incurajare” inaintea unui eveniment atat de important. Asadar, oricat de frumoasa ar fi fost nunta la care ai fost invitata, cel mai bine este sa te abtii de la astfel de replici.

  1. Ti-a placut asa mult rochia?

Daca a ales modelul respectiv, este evident ca i-a placut, asa ca este mai bine sa iti pastrezi intrebarea pentru tine. Nicio mireasa nu isi doreste sa ii fie criticata piesa pe care o va imbraca in cea mai importanta zi din viata ei. Stim toti vorba: gusturile nu se discuta!

  1. Nu imi place meniul.

Chiar daca preparatele din meniu nu sunt chiar pe placul tau, cel mai bine este sa eviti sa spui cu voce tare acest lucru. Nu o vei ajuta deloc pe viitoare mireasa. Dimpotriva, va incepe sa se gandeasca la numarul de invitati care mai ridica aceeasi problema. Stim ca nu te incanta sa platesti un meniu (dupa cum se practica la nuntile din Romania) care nici macar nu iti place, dar gandeste-te ca poate vei gasi ceva bun cu care sa te delectezi.

  1. Daca mi-ai fi spus de la inceput, iti iesea mai frumos buchetul/machiajul…

Sfatuitorii de meserie apar de obicei la final, dupa ce ai facut deja anumite pregatiri. Cu siguranta astfel de fraze nu ii fac bine unei mirese, mai ales cu putin timp inaintea evenimentului. Cel mai bine este sa i se spuna ca este frumoasa si ca va iesi minunat nunta. Ii poti ridica moralul in doar o secunda!

  1. Pot sa mai vin cu cineva la nunta?

Nu, daca mai este foarte putin timp pana la nunta si ai confirmat deja ca nu vei mai veni cu nimeni. Mirii vor avea un stres in plus in ceea ce priveste organizarea meniurilor, mai ales daca nu si-au luat din timp o precautie in acest sens. Unele persoane obisnuiesc sa ceara in plus meniuri in caz ca mai apar invitati poftiti sau… nepoftiti.

Tu i-ai spus vreodata aceste lucruri unei mirese ori, aflata in postura cealalta, ti le-a spus tie cineva?

 

Foto: pexels.com