Salutari,

Sunt DJ Cristian Niculici, fondatorul si managerul site-ului www.djlapetrecere.ro.

Sunt un DJ specializat exclusiv in sonorizarea de evenimente de familie tip cununie, nunta, botez sau mot in Bucuresti si Ilfov, oferind diferite variante de pachete de sonorizare si lumini la tarife decente si pentru buzunarul tuturor.

Sunt activ in acest domeniu din anul 2006 si va pot pune la dispozitie un portofoliu foto-video vast al petrecerilor pe care le-am sonorizat in cei aproape 8 ani de activitate.

Sunt un DJ practicant acreditat de catre Asociatia DJ-ilor Profesionisti din Romania si licentiat de catre Uniunea Producatorilor de Fonograme din Romania sa utilizeze in mod legal muzica detinuta, in cadrul evenimentelor sonorizate, avand platite la zi drepturile de autor aferente.

Eu, in calitate de DJ al evenimentului dumneavoastra sunt direct raspunzator de buna dispozitie si voia buna a invitatilor prezenti . Increderea acordata mie si abilitatii mele de a desfasura un program muzical ca dj la cununie, dj la nunta sau dj la botez, exact asa cum l-ati dorit si imaginat anterior pentru evenimentul dumneavoastra, trebuie justificata de la inceput pana la sfarsit.

Nu este un lucru usor sa multumesti pe toata lumea dar nici imposibil !

La final va vreau, incantati, fericiti si in special, obositi !

Pentru a afla exact cum va pot fi eu de folos in cadrul procesului de organizare al evenimentului dvs va invit mai intai sa parcurgeti toate informatiile din paginile site-ului meu de prezentare iar ulterior va stau la dispozitie pentru orice fel de intrebari sau lamuriri suplimentare ati avea telefonic la 0768788228 sau 0724360747.

Va multumesc si va astept !

 

Address

Our Address:

Bucuresti

GPS:

44.41575554111471, 26.08025746329122

Telephone: