Viata este un film care ruleaza ametitor de repede si de aceea, uneori, avem nevoie de anumite lucruri care sa ne tina amintirile vii…
Astfel, noi, va punem la dispozitie fotografi profesionisti dotati cu echipamente performante care stiu sa imortalizeze nu numai imagini, ci si sentimentele, frumusetea, delicatetea si prospetimea acestor momente.
Ne plac petrecerile, suntem sociabili, avem simtul umorului, suntem discreti si dorim sa va fim alaturi pentru a surprinde cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra.
In urma prestatie noastre o sa va bucurati de urmatoarele rezultate:
* Imprimarea evenimentelor pe cd/dvd in diferite stiluri de editare (in functie de alegerea dumneavoastra);
* Imprimarea evenimentelor pe hartie cu accentuarea momentelor esentiale.
Pentru ca stim ca vinul e „licoarea magica” ce provoaca buna-dispozitie si muzica e care intretine atmosfera ideala pentru o petrecere de basm venim cu urmatoarele recomandari: Sonorizări diverse ocazii
Dorim sa fim alaturi de dumneavostra in cele mai importante momente din viata, la nunta, la botez sau la alte evenimente, sa va oferim cele mai frumoase fotografii, fotografii profesionale, amintirile dumneavostra pentru o viata.
Fotografiile facute oricum, de catre oricine si cu aparatura de cele mai multe ori pentru amatori, nu sunt intotdeauna cea mai fericita alegere. Cu putin noroc puteti obtine din acestea doar cateva fotografii reusite. Va puteti baza pe noroc? Doriti fotografii realizate profesional sau scuze precum « s-a miscat, nu a batut lumina, nu s-a focalizat, am ratat momentul punerii inelului de catre preot etc »? Lasati imortalizarea momentelor unice si ireversibile „la noroc” numai pentru simplul motiv ca este « mai comod, mai ieftin ori gratuit »?
Alegeti un fotograf profesionist si veti fi pe deplin multumit de propria alegere !!!

Address

Our Address:

Pitesti

GPS:

44.86059076060889, 24.867922613204087

Telephone:
Email:

-

Web:

-