Va multumim pentru vizita pe pagina noastra si speram ca in cateva randuri sa reusim sa va facem cunoscute preocuparile noastre si anume imortalizarea evenimentelor dumneavoastra in fotografii profesionale sau filmari la cel mai inalt nivel de calitate.

Suntem o echipa tanara dar cu experienta, de fotografi si cameramani din Bacau iar portofoliul nostru de lucrari foto si video de la nunti, botezuri sau alte evenimente private, vorbeste de la sine.

Ziua nuntii dumneavoastra va fi una plina de emotii si bucurii. Noi vom face totul pentru ca dumneavoastra sa va bucurati din plin de ea. De aceea, v-am pus la dispozitie o gama de servicii de calitate: de la sedinte foto in studio profesional, la sedinte foto in orice al cadru dorit, pana la filmari si fotografieri pentru nunti si alte evenimente personale, la cel mai inalt nivel.

Scopul nostru este de a surprinde fiecare moment, emotie si detaliu pentru ca apoi, odata cu trecerea timpului, sa puteti retrai cu, cel putin, aceeasi intensitate, fericitul eveniment.

Vom fi alaturi de dumneavoastra, cu servicii foto si video, incepand cu pregatirile, continuand cu ceremonia si pana la finalul petrecerii. Pentru ca totul sa fie imortalizat in cel mai mic detaliu.

Aveti nevoie de un fotograf profesionist pentru sedinte foto intr-un studio foto profesional sau cu o filmare de cea mai buna calitate? Echipa CYBERMEDIA BACAU va fi alaturi de dumneavoastra urmarind, anticipand si imortalizand fiecare moment.

Fiecare fotografie spune o poveste, si speram ca noi sa fim acolo sa surprindem acea poveste.

Address

Our Address:

Bacau

GPS:

46.583333, 26.916667

Telephone:
Web:

-