Pentru cuplurile care isi pun la cale nunta am pregatit o oferta greu de ocolit. Imaginile pe care le vom realiza impreuna reprezinta chiar amintirile tale. Fie ca ne-ati gasit din pura intamplare sau ne-a recomandat un prieten vrem sa va asiguram inca de la inceput ca sunteti pe maini bune, echipa noastra fiind specializata pentru orice tip de eveniment, cu vasta experienta in domeniu. Ne place mult ceea ce facem si de aceea punem suflet si incercam sa dam tot ce e mai bun pentru voi. Suntem deschisi la idei, concepte noi, locatii originale pentru sedintele foto etc..

Stilul nostru este documentar (fotojurnalistic), 90% dintre fotografii nu sunt regizate ci absolut reale, redand atmosfera si emotiile spontane ale evenimentului. Cuplurile noastre se simt foarte confortabil datorita faptului ca se pot bucura in intregime de aceasta zi, prezenta noastra nefacandu-se simtita, noi surprinzand momentele din jurul lor fara sa controlam ceea ce se intampla.

Portrete de Cuplu
Suntem mai mult decat fericiti sa facem o sesiune foto de cuplu. Inclus in pachetele noastre, este o sesiune foto de cuplu relaxanta, durata fiind stabilita de voi in functie de disponibilitate. Suntem constienti ca unele cupluri nu se simt confortabili in fata camerei, de aceea atmosfera va fi una cat mai relaxata, pozele fiind facute intr-un mod cat mai natural, si rezultatul fiind de fiecare data unul deosebit. Tinem cont de parerea voastra si veti fi cu siguranta pe maini bune. Intelegem de asemenea dorinta de a realiza fotografii de grup cu membrii familiei sau cu prietenii, fiind bucurosi sa surprindem si aceste momente importante.

Daca sunteti interesati si va place ceea ce vedeti in portofoliul nostru, asteptam un telefon sau un email in care sa ne spuneti detalii despre eveniment, despre voi, despre ceea ce va doriti pentru acea zi speciala si unica din viata dumneavoastra.

Address

Our Address:

Pitesti

GPS:

44.860824322583, 24.867973306396

Telephone:
Email:

-

Web:

-