„Creăm împreună pas cu pas momente de neuitat”

Aveţi nevoie de ajutor pentru planificarea următorului dvs. eveniment? Veniţi la ABC Events Production SRL şi noi vă putem ajuta să faceţi din el un succes imens. La ABC Events Production SRL fiecare eveniment este cu totul unic şi original, în timp ce experienţa noastră elimină stres-ul şi vă transformă visele în realitate.

Ne ocupăm de tot, de la evenimente de afaceri la nunţi şi alte adunări sociale. Deoarece satisfacţia clientului este pe primul loc pentru noi, suntem mereu concentraţi pe dorinţele dvs., astfel încât evenimentul dvs. să fie un succes. În funcţie de eveniment, noi putem recomanda şi furniza locaţia perfectă şi putem crea un program de divertisment întotdeauna adecvat şi de bun gust.
ABC Events Production SRL se ocupă de evenimente de afaceri şi sociale (nunţi, botezuri,petreceri, etc.) precum şi de alte adunări sociale. Deoarece satisfacţia clientului este pe primul loc pentru noi, suntem mereu concentraţi pe dorinţele dvs., astfel încât evenimentul dvs. să fie un succes. În funcţie de eveniment, noi putem recomanda şi furniza locaţia perfectă şi putem crea un program de divertisment întotdeauna adecvat şi de bun gust.
Avem abilitate organizaţională, atenţie la detalii, nervi de oţel, capacitate de a lua decizii, capacitate de a comunica, avem creativitate, flexibilitate, tact si…ne plac oamenii. Toate aceste atuuri ne fac să devenim echipă cu tine ca să realizăm împreună, oferind consultanţă pas cu pas, visele şi momentele unice ale evenimentului. Nu avem limite in a crea şi realiza visele şi fanteziile în organizarea evenimentului de a fi unic şi de a te putea bucura împreună cu invitaţii tăi.

Echipa noastră de organizatori experimentaţi vă poate coordona evenimentul astfel încât să vă puteţi bucura de fiecare moment al zilei cu pricina, fără a avea nici un stres

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Bucuresti

GPS:

44.426918, 26.10289339999997

Telephone:

-

Email:

-

Web:

-