Melodii pentru dansul mirilor: 7 propuneri care vor emotiona pe toata lumea

Melodii pentru dansul mirilor: 7 propuneri care vor emotiona pe toata lumea
Nunti

Stim ca iti este greu ca dintr-o multime de melodii potrivite pentru dansul mirilor sa o alegi exact pe cea care sa va reprezinte. Probabil ca ti s-a intamplat deja sa te gandesti la o piesa, apoi sa o asculti la nunta altui cuplu si sa te razgandesti in privinta ei. Uita de aceasta dezamagire! Echipa Forevent.ro vine in sprijinul tau si iti ofera o lista de melodii cu care vei emotiona pe toata lumea cand tu si persoana iubita veti face primul dans ca sot si sotie.

 

Melodii pentru dansul mirilor: o lista cu suflet

Daca nu ai ales pana acum o piesa cu care sa deschizi nunta, cu siguranta vei gasi una care sa te incante in lista noastra de melodii pentru dansul mirilor. Alege un cantec care sa va reprezinte si pe care sa puteti face usor o coregrafie speciala, daca va doriti ca momentul sa fie de neuitat.

1.Wonderful Tonight – Eric Clapton

Cuvintele sunt de prisos atunci cand vrei sa descrii senzatia pe care ti-o ofera aceasta melodie. Totusi, iti putem spune un singur lucru. In timp ce vei dansa cu proaspatul tau sot pe acest cantec, vei simti ca inimile voastre se conecteaza intr-un mod in care nu au mai facut-o pana acum, la un nivel mai profund.

2.My Girl – The Temptations

De pe lista celor mai frumoase melodii pentru dansul mirilor nu putea sa lipseasca aceasta. Nici macar nu trebuie sa cunosti vrei coregrafie sofisticata ca sa dansezi pe aceasta piesa. Pur si simplu vei simti ce miscari trebuie sa faci si totul va iesi perfect.

3.Stand By Me – Ben E. King

Cea mai frumoasa declaratie pe care v-o puteti face unul altuia este chiar „Stand by me”. Acesta este cel mai frumos juramant pe care il poti face din prima zi a casniciei voastre.


4.How sweet it is (to be loved by you) – James Taylor

Nu ai nevoie de miscari complicate cand dansezi pe aceasta melodie, pentru ca oricum veti reusi sa transmiteti multa emotie celor prezenti la eveniment.

5.Unforgettable – Nat King Cole & Natalie Cole

Nu te-a cucerit niciuna dintre melodiile pentru dansul mirilor prezentate mai sus? Cu siguranta „Unforgettable” iti va atinge corzile inimii, pentru ca asa este si povestea voastra de dragoste.

6.(I’ve Had) The Time Of My Life – Bill Medley, Jennifer Warnes

Daca ar fi sa aleg acum o piesa din aceasta lista cu melodii pentru dansul mirilor, cu siguranta as alege-o pe aceasta. Poate ca nu as reusi sa fac o coregrafie la fel de buna ca protagonistii filmului „Dirty dancing”, dar macar as incerca sa ma ridic la nivelul asteptarilor.

 

7.I Don’t Want to Miss a Thing – Aerosmith

Este suficient sa asculti aceste versuri ca sa iti dai seama ca ai gasit melodia potrivita pentru dansul mirilor.

Don’t want to close my eyes
I don’t want to fall asleep
‘Cause I’d miss you baby
And I don’t want to miss a thing
‘Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I’d still miss you baby
And I don’t want to miss a thing

Care dintre aceste melodii pentru dansul mirilor iti place cel mai mult? Am reusit sa te inspiram cu lista noastra?

 

Foto: pixabay.com